Zeilreis, iedere laatste week van juni!

Spiegelen op het wad, onze zintuigen blootstellen aan intense kleuren en geuren, meedeinen met de getijden van het wad, alle elementen voelen, van zoet naar zout, de zon en de maan, de spannende dynamiek van water en diversiteit van de stevige bodem beleven. Genieten van rust en ruimte maar ook ons lichaam in beweging zetten. We mogen verstillen, vertragen, verdragen, uitdagen, bewegen en verbinden.

Overgave, aan al de elementen die zoveel groter en ouder zijn dan onszelf, kunnen diep in onszelf iets aanraken. En onze horizon uitdagen. In die kern, kun je rouw, liefde en je eigen koers leren varen, deze reis mag gaan over jou, de vrouw die je bent, de vrouwen waar we aan verbonden zijn.

Harriette, Mariska en Elsbeth verwelkomen jullie graag, onze harten jubelen, dat we deze reis met jullie mogen delen, we genieten enorm van deze vorm, varend binnen een zachte veilige bedding, met ruimte voor een luchtige fonkeling 😉

De reis is voor een kleine groep vrouwen. (max 10-12), aanmelden kan via het contact formulier. (gebruik daarvoor deze link)

De hele week is er voldoende gezond en vers eten en drinken. We maken gebruik van onze creativiteit, natuurlijke en biologisch afbreekbare materialen. Er is gelegenheid voor Yoga en ochtendmeditatie. We hebben aan boord een vrouwelijke schipper en een vrouwelijke maat die meedraaien in ons team.

Als ‘zeesterrenkok’ draag ik heel graag bij, aan jullie ‘wadleven’.

Mariska van Veenen
06 52008101
vanveenen@icloud.com
https://theartofbeingyourself.nl/mariskavanveenen/

Harriette Modderman
06 20952877
harriette@centrumvoorverliesenrouw.info
https://www.centrumvoorverliesenrouw.info/

Elsbeth Kruijf
06 15342493
info@pratijkthymos.nl