Gezien het coronavirus hanteer ik binnen mijn praktijk de zorgvuldige richtlijnen van het RIVM.

In overleg zijn de behandelingen via beeldbellen of op locatie. Zo kan uw zorgtraject opgestart worden of doorlopen. Nu de samenleving langzaamaan weer opgestart wordt kunnen we weer in de praktijk afspreken. Ook dan blijven de richtlijnen van de RIVM van kracht.

Heeft u een afspraak in de praktijk, maar heeft u of 1 van uw naasten, last van verkoudheid, keelpijn, koorts of hoesten, neem dan vooraf contact op om de afspraak te verzetten of om te zetten naar beeldbellen.

Voor het afzeggen van afspraken of verplaatsten van afspraken i.v.m. Corona, hanteer ik geen no-show kosten.

 Afhankelijk van de berichtgeving en de ontwikkelingen vanuit de overheid betreffende het Coronavirus stel ik het beleid eventueel bij en zal ik u daarover informeren via persoonlijk contact en mijn website.